Πρόγραμμα Κατατακτηρίων Εξετάσεων του ακαδ. έτους 2021 – 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2021 – 2022

ΜΑΘΗΜΑ

ΗΜΕΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ

Εισαγωγή στη Γεωργική Οικονομική

 Τετάρτη

8 Δεκεμβρίου 2021

13:00-15:00 Ισόγειο Κτιρίου Ευελπίδη
Εισαγωγή στην Οικονομική Θεωρία

 Παρασκευή

10 Δεκεμβρίου 2021

12:00-14:00 Ισόγειο Κτιρίου Ευελπίδη
Ποσοτικές Μέθοδοι

 Δευτέρα

13 Δεκεμβρίου 2021

12:00-14:00 Ισόγειο Κτιρίου Ευελπίδη
  • Για την εξακρίβωση της ταυτότητας κάθε υποψηφίου προσκομίζεται από αυτόν δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς του.
  • Επίσης, σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας για Sars 2-Covid 19, οι υποψήφιοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης εξαμήνου ή αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου 48 ωρών. Η χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι υποχρεωτική
  • Κατά τις ημέρες των εξετάσεων , οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσέρχονται μισή ώρα (30 λεπτά) νωρίτερα.
  • Κάθε υποψήφιος που εγκαταλείπει την αίθουσα, παραδίδει το γραπτό του και δεν έχει δικαίωμα να επανέλθει για τη συνέχιση της εξέτασης. Κατ’ εξαίρεση, μόνο για λόγους υγείας, επιτρέπεται ολιγόλεπτη εγκατάλειψη της αίθουσας και μόνο με τη συνοδεία επιτηρητή.
  • Δεν επιτρέπεται να εισέλθει ο υποψήφιος στην αίθουσα των εξετάσεων έχοντας μαζί του βιβλία, τετράδια, σημειώματα ή άλλα αντικείμενα, εκτός από δύο μπλε στυλό. Χρωματιστά μελάνια, εκτός του μπλε, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο αναγνώρισης στο γραπτό δοκίμιο αποκλείουν το γραπτό από τη βαθμολόγηση.
  • Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται κατά την εξέταση οι υποψήφιοι να φέρουν κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτόν που αρνείται να παραδώσει τα απαγορευμένα αντικείμενα, ο επιτηρητής, που ελέγχει την προσέλευση των υποψηφίων, απαγορεύει την είσοδο. Ο εξεταζόμενος που έχει μαζί του σημειώσεις, σχετικές με το εξεταζόμενο μάθημα ή αντικείμενο, άλλο από αυτά που επιτρέπονται ή αντιγράφει ή αποπειράται να αντιγράψει ή χρησιμοποιεί κάθε είδους μέσο υποκλοπής ή συνεργεί στην τέλεση τέτοιων πράξεων, αποκλείεται εντελώς από τις εξετάσεις. Ο υποψήφιος που εμποδίζει με οποιονδήποτε τρόπο την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, αποκλείεται από την περαιτέρω εξέταση.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Αθήνα 26-11-2021